Aveti un proiect pentru noi? Va rugam sa ne contactati.

CERE OFERTA DE PRET

SUNA ACUM:0730.747.668

Efectuam servicii în Prahova, București, Argeș și Brașov, însă la cere ne deplasam si în alte județe din tara.

Raschetarea parchetului

Raschetarea este operatiunea ce presupune indepartarea stratului de lac existent si a eventualelor denivelari, zgaraieturi, pete din fibra parchetului folosind masina de camp cu greutate mare LAGLER, HUMMEL sau FRANK COBRA. Raschetarea se executa cu panze de diverse granulatii de la 36-40-60-100-120 in functie de gradul de deteriorare al parchetului.

raschetare parchet masiv

  • Urmeaza operatiunea de chituire pentru astuparea rosturilor dintre lamele efectuata cu chit BONA sau epoxidic.
  • Lacuirea in doua sau trei straturi cu slefuire intermediara intre lacuri.

lacuire parchet

Nu trebuie sa va faceti griji in privinta curateniei, raschetarea parchetului se realizeaza cu cele mai performante masini de raschetat, FRANK, LAGLER cu absorbtie totala de praf.

reconditionare parchet scoala
Oferim servicii profesionale pentru persoane fizice sau juridice, institutii, scoli, sali de sport, sali de conferinta, la data si in timpul prevazut in contract, folosim materiale cu certificat de conformitate pentru lucrare de calitate ce va rezista in timp.

raschetet parchet scoala

Montaj Parchet

Cel mai popular tip de finisaj pentru podea este, cu siguranta, parchetul. Firma noastra ofera servicii de calitate, montaj parchet masiv, stratificat si laminat.

raschetat parchet bucuresti

Oferim servicii profesionale pentru persoane fizice sau juridice, institutii, scoli, sali de sport, sali de conferinta, la data si in timpul prevazut in contract, folosim materiale cu certificat de conformitate pentru lucrare de calitate ce va rezista in timp. Executam lucrari de raschetare, slefuire, reconditionare parchet, dusumele, montaj de parchet masiv, dusumele, lambriu si scari interioare.

reconditionare parchet masiv

Lacuire Parchet

Lacuirea este o etapa foarte importanta, deoarece ajuta la mentinerea aspectului si protejeaza lemnul.

lacuire parchet

lacuire parchet masiv

raschetam parchet

Montaj Reconditionare Dusumea

Dusumeaua din lemn masiv este folosita in placarea pardoselilor, fiind o alegere ideala pentru cei care isi doresc o pardoseala cu un aspect clasic.

parchet raschetat

reconditionam dusumea

rachetam dusumea

CERE OFERTA DE PRET

Folositi formularul de mai jos pentru a solicita informatii despre oferte de pret.