Specialisti in Parchet

Avem o experienta de 18 ani in domeniul finisarii parchetului, folosim masini profesionale cu absorbtie de praf LAGLER, FRANK si BONA pentru o lucrare eficienta si calitativa.

Efectuam servicii în Prahova, București, Argeș și Brașov, însă la cere ne deplasam si în alte județe din tara.

despre

Pe parcursul celor 18 ani de experienta am realizat o serie de parteneriate strategice care ne ajuta sa va oferim un raport calitate/pret imbatabil.

Alegand firma noastra, veti alege un partener de incredere, care va va oferi termene de executie rezonabile pentru fiecare operatiune contractata si va respecta cu strictete standardele de calitate impuse precum si bugetul stabilit initial. Indiferent ca doriti sa reconditionati parchetul sau sa montati unul nou, echipa noastra este alegerea ideala.

Clientii nostrii sunt foarte importanti pentru noi, indiferent de complexitatea si valoarea proiectului. Unul dintre obiectivele noastre primordiale este de a oferii servicii ireprosabile. Pentru ca un client multumit va reveni intotdeauna.

Ce Spun Clienti Nostri

„Montaj ca la carte, o firma ce se respecta. Au lucrat impecabil. Cu siguranta voi apela in continuare la serviciile dvs!”

Cristian B

„Dotati cu echipament profesionale, se vede ca au experienta in ceea ce fac. Va multumim! Recomand aceasta firma.”

Pavel M

Aveti un proiect pentru noi?

Cere Oferta

Portofoliu

Avem placerea sa va prezentam mai jos o parte din proiectele realizate de echipa noastra.

Oferim servicii profesionale pentru persoane fizice sau juridice, institutii, scoli, sali de sport, sali de conferinta, la data si in timpul prevazut in contract, folosim materiale cu certificat de conformitate pentru lucrare de calitate ce va rezista in timp.

VEZI MAI MULTE